TREND  Haziran  2021

Exclusive Serisinin Yeni Üyeleri

2020 yılı tüm dünya için olağan kelimesinin tam anlamıyla tersi olan bir yıldı.

Exclusive Serisinin Yeni Üyeleri

Farkında olmadığımız birçok konunun aslında ne kadar hayati öneme sahip olduğunu fark ettik. Günlük koşuşturma içerisinde, sahip olduğumuz şeylerin ne kadar değerli olduğunu, nefes alabilme eyleminin önemini, basit bir eylem olan el yıkamanın hayat kurtardığını, hastalıklardan korunabilmenin yollarını, kendimize iyi bakmayı ve uykumuza dikkat etmenin ne kadar hayati olduğunu bu süreçte çok daha net bir şekilde anladık.  Tüm bu süreçler bizim inovasyon çalışmalarımıza yansıdı.
Bu bağlamda ortaya koyduğumuz yaklaşım ve inovasyonlar, hayatımızın 1/3'ünü geçirdiğimiz uyku konusunda bizlere daha iyi bir uyku ve uyku ortamı sağlayacak şekilde tasarlandı. Serimize yeni giren bu ürünler hakkında kısa bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

VGUARD

2020 yılının ilk aylarında ortaya koyduğumuz VGuard yatak kumaşı, 2021-2022 vizyonumuzun öncü ürünlerinden. VGuard yatak kumaşı, virüslerin neden olduğu kontaminasyonu azaltmak ve kullanıcılarına daha sağlıklı bir uyku ortamı sunabilmek için geliştirildi.

2021 Yılı Exclusive Serinin Yeni Üyeleri

Peki VGuard nasıl çalışır?

Yüksek aktiviteli materyaller kullanılarak hazırlanan VGuard’ın özel formülü, özel işlemler kullanılarak yatak kumaşına aktarılmıştır. VGuard teknolojisi, yüksek oksidasyon özelliği sayesinde virüslerin protein ve lipid tabakalarına zarar verir. Bu sayede çok daha sağlıklı bir uyku ortamı elde dilebilmektedir.  

VEGAN

Boyteks olarak bütün üretim süreçlerimizde ve operasyonlarımızda her zaman doğaya, canlılara ve sürdürülebilirliğe büyük önem veriyoruz. Her canlının yaşama hakkına sahip olduğunu düşünerek, farkındalık oluşturmak amacıyla da serimize Vegan yatak kumaşını dahil ettik. Bildiğiniz gibi Veganlık, en basit tanımıyla, hayvan kullanımını ve hayvansal herhangi bir ürünü tüketmeyi reddetmektir. Tekstil ürünleri özeline indirgediğimizde ise,  Vegan içerikli tekstil ürünlerinde deri, kürk, kemik, jelatin, yün, kaşmir, angora, ipek gibi hayvansal kaynaklı maddeler kullanılmaz ve hayvanlar üzerinde test yapılmasına izin verilmez. 
2021 Yılı Exclusive Serinin Yeni Üyeleri
Her yıl milyonlarca hayvan, test veya farklı amaçlar sebebiyle acı çekiyor ve ölüyor. Malzemenin türü veya nereden geldiği önemli değil, eğer süreç bir hayvanı içeriyorsa mutlaka zulüm de içeriyor.Bunun yanında hayvansal ürünlerin temizlenmesi ve tekstile uygun hale getirilmesi içinse çok fazla kimyasal ve tonlarca su kullanılıyor. Bu da hem sağlık hem de çevre açısından ciddi riskler oluşturuyor. Boyteks olarak bu sorumluluğun farkındalığıyla hayvanlara ait hiçbir içeriğin ve sürecin dahil olmadığı Vegan yatak kumaşını geliştirdik. Vegan yatak kumaşı Boyteks’in üstün teknolojisi ve çevre dostu yaklaşımıyla, insanlara, gezegene ve hayvanlara zarar vermeden daha iyi bir uyku ortamı sağlamak için tasarlanmıştır.  

Vegan yatak kumaşı;

  • Hayvansal kaynaklardan elde edilen ürünleri içermez.

  • ​Çevre dostu ve ekolojiktir.

  • Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

  • Bitkisel içerikli ürünler tercih edilmiştir.

  • Sürdürülebilirdir.

PROPOLIS

Serimize kattığımız bir diğer ürünümüz ise Propolis yatak kumaşı.  Propolis arıların bitki tomurcukları ve salgılarından topladığı reçinemsi maddeleri işleyerek ürettiği çok popüler bir üründür.  
2021 Yılı Exclusive Serinin Yeni Üyeleri
Propolis+ yatak kumaşı özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, insanların bağışıklık sistemine katkı sağlamak amacıyla geliştirilmiştir.  Propolis+ içerdiği koruyucu bileşenler ve multivitaminler sayesinde uyku kalitenizin artmasına yardımcı olur. Ürünümüz propolis içeriğinin yanı sıra C ve E vitaminleri, zencefil de içeriyor. 

Propolis+ yatak kumaşı;

  • Doğal içeriklidir. C vitamini, E vitamini ve zencefil içermektedir.

  • İçeriği sayesinde antioksidatif etki gösterir.

  • Cildi tahriş etmez.

  • Yıkanabilir.

Yeni Yazılardan Haberiniz Olsun!

E-posta adresinizi girerek tüm yeniliklerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.