ÜRETİM  Temmuz  2021

Dünya'da Bir İlk! Vegan Yatak Kumaşı

Sürdürülebilir, çevreye saygılı, doğaya dost ürünler günümüzde haklı bir yükseliş trendinde. Bunun en büyük nedeni evimiz olan dünyanın yıllardır uğradığı zulme verdiği haklı tepki.

Dünya'da Bir İlk! Vegan Yatak Kumaşı

Buzulların erimesi, toplu hayvan ölümleri, ani mevsim değişiklikleri, doğal felaketlerde belirgin sayıda artışlar ve daha bir sürü emare ektiğimizi biçmeye başladığımız bir dönemde olduğumuzu gösteriyor.

Şeffaflık

Boyteks Ar-Ge ekipleri tarafından geliştirildi

Boyteks olarak sürdürülebilir ve doğaya saygılı üretim politikaları ile ürün portföyümüzü bu doğrultuda genişletmeyi kendimize görev edindik. Bu bağlamda üretim hatlarımızdan, fabrika içerisindeki tüm tüketim kalemlerinde sürdürülebilirliği olabildiğince ön plana çıkarıyoruz.Doğayı korumak ve ona zarar vermemek adına devam eden bu görevimizde, bizimle birlikte yaşayan ve bu dünyanın asıl sahipleri olan sevin dostlarımız içinde ürün gamımıza bir ürün ekleme kararı aldık. Boyteks Ar-Ge ekiplerimizin uzun süren çalışmalar sonunda geliştirmiş olduğu Vegan yatak kumaşı, insanların ve gezegenin iyiliği için insan dışı hayvanların kullanılmadığı, doğaya dost etik alternatiflerin geliştirilmesini hedefliyor.

European Vegan Union tarafından onaylandı

Vegan yatak kumaşı, bütün üretim süreçlerinde hayvanlarla ilgili herhangi bir süreci içermeyen, tamamen doğal ipliklerle üretilen, uluslararası akredite kuruluşlar tarafından sertifikalandırılmış bir ürün. European Vegan Union tarafından tescillenen Vegan yatak kumaşımız hayvanları gıda, giyecek veya herhangi başka bir amaç için sömüren, onlara zulmeden bütün eylemleri reddeden ve mümkün olduğunca engellemeye çalışan bir felsefeyi ve yaşam biçimini destekliyor. Sertifikasyon programı dahilinde Vegan yatak kumaşının tüm testleri ve kontrolleri titizlikle yapılarak, hammadde dahil, üretim sürecinin başlangıcından, ürünün mamül haline gelişine kadar bütün süreçler izlenmektedir.

Uykunun En Masum Halini Denemeye Ne Dersiniz?

Boyteks olarak ürün gamımıza eklediğimiz Vegan yatak kumaşı ile sadece bir yatak kumaşı geliştirmeyi amaçlamadık. Bu yaklaşımla yaşamın öznesi olan insan dışı hayvanları; acı, korku, mutluluk, şefkat gibi duyguları ve doğuştan gelen temel hakları olan, hissedebilir bireyler olarak görüyoruz.

Uykunun en masum halini Vegan yatak kumaşı ile yaşayın!

2021 Pantone Renkleri

Yeni Yazılardan Haberiniz Olsun!

E-posta adresinizi girerek tüm yeniliklerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.