ÜRETİM  Nisan  2022

Müşterilerimize Sıra Dışı Deneyim Yaşayacakları Yepyeni Bir Showroom Konsepti Oluşturduk

Sahip olduğu tam entegre tesislerle, dünyanın en büyük yatak kumaşı üreticilerinden biri olan markamızın, Kayseri merkez fabrikasındaki yeni showroom konsepti büyük beğeni topluyor.

Müşterilerimize Sıra Dışı Deneyim Yaşayacakları Yepyeni Bir Showroom Konsepti Oluşturduk

Her yıl 100’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren markamızın, yeni showroom konsepti kullanıcı beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefliyor.

Şeffaflık

4 farklı konsept sergi alanı, 5000’den fazla ürün ve özel inovasyon bölümlerini de kapsayan yeni showroom, yaklaşık 750 m2’lik bir alana sahip. Konseptin bütününde müşterilerimizin deneyimleyeceği özel alanlar kurguladık. İç mekanda kullanılan teknolojik öğeler sayesinde, müşterilerimizin alternatif üretme olanaklarını artırmış olduk. Müşterilerimiz satın almak istedikleri ürünleri, özel konfigürasyon ekranında kendileri tasarlayabilecek, renk, desen, logo ekleme gibi seçeneklerle üretimden önce ürünlerini görebilecek.Günümüz teknolojilerinde IoT gibi bir çok yenilikçi teknolojinin sürece dahil olduğunu ve kullananların bir adım öne geçtiğini görmekteyiz.

Geleceğe dönük yenilenme çalışmalarımızın ilk adımlarından birisini daha hayata geçirdik. Showroom içerisinde bulunan toplantı salonları müşterilerimizin her zaman rahatlıkla kullanabileceği teknolojik imkanlarla donatıldı. Cafe & lounge ve restoran alanı ise müşterilerimizin kendilerini rahat ve keyifli bir ortamda hissetmeleri için mükemmel konforu sunuyor.

Yeni Yazılardan Haberiniz Olsun!

E-posta adresinizi girerek tüm yeniliklerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.