TREND  Şubat  2021

2022 Yılına Biraz Cesaret Ve Biraz Da Renk Damga Vuracak!

Renklerin imalatında organik boya trend olurken, sürdürülebilirliğin her alanda önem kazandığı şu günlerde bitkilerden elde edilen boyalar, markaları etkisi altına alacak.

2022 Yılına Biraz Cesaret Ve Biraz Da Renk Damga Vuracak!

2022'nin Renk Trendleri Açıklandı!

2020 yılını bitirmemiş olmamıza rağmen şimdiden 2022 renk trendleri belli oldu. İngiliz tahmin trend şirketi VGSN'nin renk tahminleri moda dünyasını şimdiden etkisi altına aldı. Şirketin yaptığı tahminlerin, 2022 yılının moda sektörünü şekillendireceği söyleniyor. İşte o renkler!

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı. Dünyada hayat adeta durma noktasına geldi. Ancak yavaş yavaş vakaların kontrol altına alınmasıyla hayat normale dönüyor. Bunun en iyi kanıtı da moda sektöründen geldi. İngiliz trend tahmin şirketi WGSN'nin renk uzmanları 2022 baharında trend olacak renkleri ortaya çıkarmak için bir araya geldi.

İşte 2022'nin Trend Renkleri!

İşte 2022'nin Trend Renkleri!

WGSN'den yapılan resmi açıklamada, "Uzun süreli tecrit dönemleriyle, doğa ve doğanın canlılığı net bir çekiciliğe sahip olacak, ancak dijital araçlar yoluyla iletişim günlük yaşamın daha gerekli ve değerli bir parçası haline geldikçe, teknoloji de daha değerli hale gelecek. Renkler, otantik organik tonlardan yapay olarak geliştirilmiş tonlara kadar değişen bu ikiliği yansıtıyor" denildi.

İşte O Renkler!

Orki̇de Pembesi̇

Öne çıkacağı tahmin edilen canlı pembenin, özellikle mayo ve gece kıyafetlerinde kullanılması bekleniyor.

Zeyti̇nyağı Yeşi̇li̇

Zeytinyağı yeşili ise trend haline geliyor. Bu zengin rengin iş, iç çamaşırı, ayakkabı, aksesuarlarda baskın bir şekilde kullanılması bekleniyor.

Tereyağı Sarısı

Sarımsı krem rengi, hazır giyim parçalarında görülmeye devam edecek ve iç çamaşırı koleksiyonlarında yer alacak.

Mango Sorbe Rengi̇

Parlak turuncu ve sarıdan oluşan rengin deniz giyimi ve spor giyimde öne çıkması bekleniyor.

Atlanti̇k Mavi̇si̇

Organik çivit tonu ile okyanus mavisi karışımı rengin temel giyim ve spor giyimde yer alacağı tahmin ediliyor.

Yeni Yazılardan Haberiniz Olsun!

E-posta adresinizi girerek tüm yeniliklerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.