UYKU  Şubat  2021

Uyku Konforunda Kumaşın Önemi

Uyku… Her canlı için önemli, her canlı için hayati bir yere sahip. Ortalama bir insan, ömrünün yaklaşık 1/3’ünü uykuda geçiriyor. Verimli bir uyku, insan sağlığını hem fiziki hem de mental olarak etkileyen bir durum.

Uyku Konforunda Kumaşın Önemi

İnsan Sağlığı Ve Yaşamı İçin Son Derece Önemli

İnsan sağlığı ve yaşamı için son derece önemli olan uykunun, olmazsa olmazı elbette kaliteli ve doğru bir yatağa sahip olmak. Dolayısıyla tercih ettiğiniz yatağın bileşenlerinin de sağlıklı ve kaliteli bir uyku ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanması gerekiyor. Bu noktada yataklarımızın teknolojisi, cildimize temas eden yatak kumaşı ile de doğrudan alakalı. Yatak kumaşının sahip olduğu teknoloji iyi ve sağlıklı bir uyku için son derece önemli. Bu teknolojiler kullanıcıların gündelik yaşamlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve konfor sağlamak için tasarlanmaktadır.

Farklı Uyku İhtiyaçlarına Çözümler Sunuyor

Farklı Uyku İhtiyaçlarına Çözümler Sunuyor

Anti-stres ürünlerden, ısı dengesi sağlayan ürünlere, sağlıklı kumaşlardan, doğal elyaflı kumaşlara kadar birçok farklı teknolojiye sahip bu kumaşlar farklı uyku ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Hangi Kumaşı Seçmeli?

Hepimizin bildiği gibi yatak seçimi yaparken bireysel ihtiyaçlarınıza, vücut yapınıza göre seçim yapmalısınız. Bu seçimi yaparken, kumaş teknolojisinin aslında yatağın özelliğinin büyük bir kısmını ifade ettiğini göz önünde bulundurmak gerek. Yatağınızda doğallık arıyor veya istiyorsanız yine kumaşın doğal elyaflarla üretilmiş olmasına dikkat etmeniz gerekir. Aynı şekilde yatağınızda termal konfor istiyorsanız eğer yatak kumaşınızın teknolojisi ısı dengesini sağlayan özellikte olmalıdır. Bu ve bunun gibi teknolojilere sahip konsept ürünlerimize buradan göz atabilirsiniz.

Boyteks Yatak Kumaşı

Yukarda görüldüğü gibi kumaşların teknolojisi ve içerisinde kullanılan hammadde seçimlerinizi etkileyebilecek iki temel unsur olabilir.

Yeni Yazılardan Haberiniz Olsun!

E-posta adresinizi girerek tüm yeniliklerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.