UYKU  Mayıs  2023

Daha Mutlu Sabahlar için Boyteks

Boyteks'in çevreci, sürdürülebilir ve yenilikçi kumaşlarına yenilerini ekledik.

Daha Mutlu Sabahlar için Boyteks

Interzum 2023 Fuarı’nda 100’den fazla inovatif ürünlerimize yenilerini ekleyerek, inovatif, çevreci ürünlerimizi tüm dünyaya tanıttık.
Konseptlerimize eklediğimiz, doğal, sağlıklı, çevreci, inovatif, sürdürülebilir kumaşlarımız, ReTurn, Nettle, Rose, OzonTherapy, Slimfit, Synergy, Hydrogel, Diamond, Pineapple ve Biogreen gibi yeni konseptlerimizle, inovatif ürünlerimize yenilerini ekledik.
 

Acente ve bayilerimiz ile bir araya geldik

Dünyanın önde gelen yatak kumaşı üreticilerinden olan Boyteks markamızla, 2 yılda bir Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilen yatak ve mobilya sektörünün en büyük ve en prestijli fuarı Interzum 2023 fuarındaydık. 100’den fazla inovatif, çevreci ve sürdürülebilir ürünümüzün yanısıra, daha mutlu sabahlar, daha sağlıklı uyku ve daha çevreci bir dünya için geliştirdiğimiz ürünlerimizi tanıttık.
Fuardan bir gün önce Koelnmesse fuar alanında, iş ortaklarımızla bir araya gelerek, yeni ürünlerimiz, koleksiyonlarımız ve konseptlerimiz hakkında bilgilendirmeler yaptık.

2021 Yılı Exclusive Serinin Yeni Üyeleri

Interzum “Hight Product Quality” ödülü
Interzum tarafından geleceğe yönelik standartları belirleyen, malzeme, işlev ve tasarımdaki yeniliği ve yenilikçiliği bir araya getiren kriterlerin değerlendirildiği yarışmada “Nettle” ve “Biogreen konsept” ürünlerimiz jüri tarafından “Hight Product Quality” ödülüne layık görülmüştür.

2021 Yılı Exclusive Serinin Yeni Üyeleri

 

Doğa kadar doğal; "Nettle"
Isırgan otunun eşsiz yapısı sayesinde, doğal ısı düzenleyici ve rahat uyku ortamı sağlayarak, daha konforlu uyku için ürettiğimiz Nettle yatak kumaşı, uluslararası “Hight Product Quality” başarı ödülü alarak, kendini kanıtlamıştır.

"BioGreen" ile Doğal Uykuya Merhaba
Boyteks olarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla biyo esaslı hammaddeler kullanarak BioGreen yatak kumaşı konseptini geliştirdik. BioGreen bitkisel içerikli doğal ürünlerden oluşan inovatif yatak kumaşı konseptidir.

BioFresh
Keten tohumu yağı içeren, doğal içerikli yatak kumaşı teknolojisi BioFresh uyku kalitenizi arttırmak için geliştirilmiştir.

BioDry
Dünyada ilk defa mikroalglerden üretilen, doğal içerikli yeni nesil BioDry yatak kumaşında üst düzey nem yönetimi ve çabuk kuruma özelliği bir arada sunulmaktadır.

BioSoft
Doğal içerikli ve yenilenebilir bitkisel kaynaklar kullanılarak geliştirilen Biosoft yatak kumaşının yumuşak tuşesi sayesinde rahat ve konforlu bir uyku sizi bekliyor.

BioWr
Bitki atıklarından geliştirilmiş, doğal su itici özelliği sağlayan BioWr, daha temiz ve konforlu bir uyku ortamı sağlar.

BioFr
Doğal içerikli güç tutuşurluk özelliğine sahip BioFr yatak kumaşı ile güvenli bir uyku ortamı sunuyoruz.

BioOdor
Doğal nane yağı içeren yeni nesil BioOdor yatak kumaşı teknolojisi ile kötü kokuları hapsederek, ferah bir uykunun tadını çıkaracaksınız.

BioPratic
Yeni nesil, doğal içerikli alerjen kontrol teknolojisi BioProtic, içeriği sayesinde kullanıcılarına, alerjenlere karşı üstün koruma sunmaktadır.

BioPes
Bitkisel atıklardan üretilmiş olan polyester iplikler kullanılarak geliştirilen BioPes yatak kumaşımız, petrol bazlı ürünlere bağımlılığı azaltarak çevrenin korunmasına katkı sağlamaktadır.

BioCool
Bitkilerden üretilmiş BioCool yatak kumaşı serin bir uyku ortamı sağlayarak, uyku kalitenizi maksimuma çıkarmak için geliştirilmiştir.

Jel etkisi ile Daha Kaliteli Bir Uyku; "Hydrogel"
Serinletici etkisinin yanısıra, vücudun nem dengesine katkı sağlamak amacıyla, jel içerikli ürünlerden yola çıkarak geliştirdiğimiz Hydrogel ile serinlik etkisiyle daha kaliteli bir uyku ortamı sağlıyoruz.

Uykunun İyileştirici Gücü; "OzoneTherapy"
Uyku esnasında serbest radikallerin ve oksidatif stresin olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla OzoneTherapy yatak kumaşını geliştirdik. OzoneTherapy yatak kumaşının yapısında bulunan kristalize mineraller, vücut sıcaklığı ile aktive olarak ortama aktif iyon verir. Bu iyonlar serbest radikallerin etkisini azaltır ve ozon terapi yönteminde olduğu gibi oksidatif stresi azaltmaya yardımcı olurlar.

Yeşil Bir Gelecek İçin; "ReTURN"
Çevreye daha duyarlı yaklaşımımız ile doğada daha hızlı parçalanabilen ReTURN yatak kumaşını geliştirdik. Özel enzimler eklenerek ve polyester iplikler kullanarak geliştirdiğimiz ReTURN yatak kumaşı ile normal kumaşa oranla 90 kat daha hızlı çözünmesini sağlayarak çevre kirliliğinin azaltılmasına katkı sağlanmıştır.

Gül mucizesi ile; "Rose"
Gül proteini içeren Rose yatak kumaşı, daha sağlıklı bir cilde katkı sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Rose yatak kumaşı cilde canlılık verir ve daha sağlıklı bir uyku ortamı sağlar.
 
Güzellik Uykusu; "Slimfit"
Vücutta yağ dokusunun artması sonucu deri altında düzensiz ve aşırı yağ birikimine bağlı olarak genellikle bacak, karın ve kalça bölgelerinde cilt yüzey bozuklukları oluşarak, sağlıksız bir görüntü meydana gelir. Ciltte oluşan bu bozuklukları engellemek ve cilde daha sıkı ve güzel bir görünüm kazandırmak için,  Slimfit yatak kumaşını geliştirdik.
 
Kaybolan Enerjinizi Geri Kazanmak İçin; "Synergy"
Harcadığımız günlük enerjinin yüzde 70’lik kısmını, vücudumuz dinlenme halindeyken harcadığı bazal metobolizma hızı oluşturur. Bilinenin aksine uyku, sadece bedenin dinlenmesi için vücudun pasif hale geçtiği bir süreç değildir. Dinlenme anında ve uyku esnasında, vücut sürekli enerji kaybetmeye devam eder. Gün boyu kaybolan enerjimizi geri kazanmakve uyku esnasında enerji kaybını önlemek amacıyla Synergy yatak kumaşını geliştirdik.

Yeni Yazılardan Haberiniz Olsun!

E-posta adresinizi girerek tüm yeniliklerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.